Rautatienkatu 44 LT 1, 90120 Oulu

010 320 6330

myynti@m-technology.fi

*Käytämme sivustollamme evästeitä, lue lisää tietosuojalausekkeesta*

Tilauksen yhteenveto

Yrityspäätelaitteet

Ei tuotteita

Taksipäätelaitteet

Ei tuotteita

Tilaus yhteensä:

Tilauslomake
Ole hyvä ja täytä seuraavat tiedot
 
Kiitos!
Tilauslomake
Ole hyvä ja täytä seuraavat tiedot
 
Kiitos!

Samsung Galaxy S7 edge WiseMaster vakioitu

Kun käytät puhelinta jatkuvasti ja siirryt saumattomasti työn ja huvin välillä, tarvitset puhelimen, joka vastaa kaikkia tarpeitasi. Taustapuolen kaarevat muodot tarjoavat miellyttävän otteen. Enemmän tilaa ja toimintoja lähes kehyksettömällä 5,5" näytöllä. Valmiiksi konfiguroitu WiseMaster päätelaite.

Tarkemmat tuotetiedot

Hinta (alv 0%): 565,00€

Tilaa

kpl*

Samsung Galaxy S7 WiseMaster vakioitu

Galaxy S7:n muotoilussa ei ole tehty kompromisseja. Tuloksena on verraton käytettävyys, jossa edistykselliset toiminnot on yhdistetty virtaviivaiseen ulkoasuun ja tarkkaan 5,1" näyttöön. Valmiiksi konfiguroitu WiseMaster päätelaite.

Tarkemmat tuotetiedot

Hinta (alv 0%): 485,00€

Tilaa

kpl*

Samsung Galaxy A5 2017 WiseMaster vakioitu

Valmiiksi konfiguroitu WiseMaster päätelaite. Samsung Galaxy A5 2017 on suorituskykyinen älypuhelin, jossa on korkealuokkainen kamera, tarkka 5.2" Full HD Super AMOLED -näyttö sekä veden- ja pölynkestävä IP68-luokituksen mukainen rakenne. Materiaalit ovat korkealaatuista lasia ja metallia.

Tarkemmat tuotetiedot

Hinta (alv 0%): 380,00€

Tilaa

kpl*

Huawei P10 Lite Dual-SIM WiseMaster vakioitu

Valmiiksi konfiguroitu WiseMaster päätelaite. Suorityskykyinen Huawei P10 Lite -älypuhelin, yhdistelmä tyylikkyyttä ja tehokkaita komponentteja. Laadukas 5.2" Full HD -näyttö kirkkaalla kuvalla, tehokas suoritin, 12 Mpix kamera ja pitkäkestoinen 3000 mAh akku.

Tarkemmat tuotetiedot

Hinta (alv 0%): 345,00€

Tilaa

kpl*

Huawei Honor 8 Lite Dual-SIM WiseMaster vakioitu

Honor 8 Liten tyylikäs premium-luokan ulkoasu tuo loistoa, jota on tähän asti nähty vain kalliimman hintaluokan laitteissa. Honor 8:n tapaan laitteen molempia puolia koristaa reunoilta kaareva lasipinta, joka on paitsi näyttävän näköinen, myös mukavan tuntuinen kädessä. Valmiiksi konfiguroitu WiseMaster päätelaite.

Tarkemmat tuotetiedot

Hinta (alv 0%): 250,00€

Tilaa

kpl*

Caterpillar CAT S60 Dual-SIM WiseMaster vakioitu

Lämpökameralla varustettu iskun- ja pölyn-/vedenkestävä Caterpillar CAT S60 -puhelin joka kestää kovaa käyttöä. Valmiiksi konfiguroitu WiseMaster päätelaite.

Tarkemmat tuotetiedot

Hinta (alv 0%): 595,00€

Tilaa

kpl*

Panasonic FZ-N1 4G

Panasonic FZ-N1 yhdistää parhaat kämmentietokoneen, älypuhelimen ja viivakoodinlukijan ominaisuudet yhteen vahvistettuun ja luotettavaan taulutietokoneeseen. Android 5.1 käyttöjärjestelmä.

Tarkemmat tuotetiedot

Hinta (alv 0%): 1500,00€

Tilaa

kpl*

Panasonic FZ-F1 4G

FZ-F1:ssä yhdistetään parhaat kämmentietokoneen, älypuhelimen ja viivakoodinlukijan ominaisuudet yhteen vahvistettuun ja luotettavaan taulutietokoneeseen. Windows 10 käyttöjärjestelmä.

Tarkemmat tuotetiedot

Hinta (alv 0%): 1500,00€

Tilaa

kpl*

HP Elite x3 Premium

Kun käytössäsi on HP Elite x3, saat helposti yhteyden henkilöihin, sovelluksiin ja tietoihin tarvitsematta vaihtaa laitteesta toiseen. Maailman ensimmäisessä yrityksille tarkoitetussa ohuessa ja turvallisessa 3-in-1-laitteessa tietokoneen teho ja tuottavuus yhdistyy älypuhelimen ominaisuksiin. Premium paketti sisältää Desk Dock -telakointiaseman.

Tarkemmat tuotetiedot

Hinta (alv 0%): 726,00€

Tilaa

kpl*

HP Elite x3

Kun käytössäsi on HP Elite x3, saat helposti yhteyden henkilöihin, sovelluksiin ja tietoihin tarvitsematta vaihtaa laitteesta toiseen. Maailman ensimmäisessä yrityksille tarkoitetussa ohuessa ja turvallisessa 3-in-1-laitteessa tietokoneen teho ja tuottavuus yhdistyy älypuhelimen ominaisuksiin. Kun työ muuttuu vaativaksi, sen voi telakoida.

Tarkemmat tuotetiedot

Hinta (alv 0%): 686,00€

Tilaa

kpl*

HP Elite x3 Premium WiseMaster vakioitu

Valmiiksi konfiguroitu WiseMaster päätelaite. Kun käytössäsi on HP Elite x3, saat helposti yhteyden henkilöihin, sovelluksiin ja tietoihin tarvitsematta vaihtaa laitteesta toiseen. Maailman ensimmäisessä yrityksille tarkoitetussa ohuessa ja turvallisessa 3-in-1-laitteessa tietokoneen teho ja tuottavuus yhdistyy älypuhelimen ominaisuksiin. Premium paketti sisältää Desk Dock -telakointiaseman.

Tarkemmat tuotetiedot

Hinta (alv 0%): 820,00€

Tilaa

kpl*

Tuote lisättiin tilaukseen